0

Hej och välkomna alla nya besökare!

Av Niklas, 10 June i Övrigt
Vad roligt att det är så många som har hittat hit! Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg för det har nämligen jag. Igår träffade jag min äldsta bror Jesper och hans tjej Andrea. Jag var där och åt middag, det var gott och trevligt. Hoppas att ni får en bra vecka! 

Fortsätt att läsa →
0

Öland

Av Niklas, 13 May i Övrigt
I helgen har jag och mina föräldrar varit på Öland, vi har ett landställe där. Det var roligt att umgås med dem. Nu på onsdag fyller även min äldsta bror Jesper 30 år. Det ska bli roligt att träffa dem igen!!

Fortsätt att läsa →
0

Magnus

Av Niklas, 31 January i Övrigt
I helgen var jag ute och åt med en fd kollega på mitt jobb. Det var jätteroligt att träffa honom igen! Ha det bra allihopa, jag hoppas att ni mår bra och att alla får en trevlig vecka!

Fortsätt att läsa →
0

SaraHH på besök

Av Niklas, 11 November i Övrigt
Idag har jag äntligen fått träffa Sarahh igen. Vi arbetade tillsammans förut men nu jobbar hon på en annan enhet. Vi har spelat WoW och pratat ikapp sedan vi såg sist i somras. Kärt återseende! 

Fortsätt att läsa →
0

Midsommar

Av Niklas, 27 June i Övrigt
Hej alla läsare!! Midsommar spenderades på Ålön med mina föräldrar och vänner!! Det var väldigt varmt. Jag har bland annat badat och ätit mycket god mat. Jag hoppas att ni också har haft det bra! 

Fortsätt att läsa →
0

Öland

Av Niklas, 11 April i Övrigt
På onsdag åker jag till Öland med mina föräldrar! De har köpt ett nytt landställe där. Det ska bli hur roligt som helst!

Fortsätt att läsa →
0

30!!

Av Niklas, 29 March i Övrigt
Den 23:e mars fyllde jag 30 år!! Vi firade hemma hos föräldrarna i Norrviken. Vi käkade chiligryta med texmex! Sedan åt vi mammas gudomliga chokladtårta! Jag fick även massa fina presenter som t.ex. en ny Samsug telefon. Hoppas alla har det bra! Ta hand om ER!!

Fortsätt att läsa →
0

TILLBAKA EFTER EN SKÖN SOMMAR

Av Niklas, 9 August i Övrigt
Hej! Hur har ni haft det i sommar? Jag har haft det bra under min semester, jag har umgåtts mycket med min familj. Tillsammans med min bror Jesper och kusin Filip åkte jag på en roadtrip till Jönköping, det blev mycket aktiviteter samt god mat. Jag har även besökt min fd. assistent ÖSK Daniel i Mölnbo, det var jätteroligt!Jag hoppas att alla mår br..

Fortsätt att läsa →
  1  2  3  4  5  Nästa »  Sista »