0

Min Påsk

Av Niklas, 8 April i Semester
Påsken började med att vi var ute på Ålön. På påskafton åkte vi vidare ner till Öland, jag älskar att åka bil. På ön har vi promenerat, besökt Borgholm och fikat. Det har varit roligt att umgås med folk jag tycker om. De sista dagarna blev det riktigt skitväder med snö i april, så vi åkte hem.

Fortsätt att läsa →
0

God fortsättning!

Av Niklas, 2 January i Semester
God fortsättning alla läsare! Här är en bild från i julas med min familj. Jag hoppas att alla läsare också har haft en god jul. Hoppas att ni får ett fortsatt gott nytt år!!

Fortsätt att läsa →
0

Sommar 2018

Av Niklas, 22 August i Semester
Sommaren har varit bra! I början av semestern var jag ute på Ålön på vårt landställe. Det var en varm vecka med närmare 30 grader varje dag. Jag umgicks med min älskade familj och vi gjorde utflykter, badade och åkte båt. I slutet på juli och början av augusti åkte jag och Kim till västkusten. Första natten bodde vi inte så bra, det var hur va..

Fortsätt att läsa →
0

Jullovet.

Av Niklas, 16 January i Semester
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag har haft Jullov. På julafton kom som vanligt släkten. Det var jättemysigt! Jag fick pengar och några snygga tröjor. Jag har varit i sälen och åkt skidor med min familj och Johan. Det är fortfarande ett helvete att svänga åt h..

Fortsätt att läsa →