0

Föreläsning den 26e Januari

Av Niklas, 29 January i Föreläsningar
Tack Björkebyskolan för att jag och Johan fick komma och göra min föreläsning Akta huvudet.Det var jätte roligt att få träffa er, och ett stort tack till Kristina Backe som har hjälpt till att arrangera föreläsningarna. Tack 9D för att ni lyssnade och kul att ni ställde så många frågor.Efter föreläsningen gav Björkebyskolan mig en pr..

Fortsätt att läsa →
0

Framtida föreläsningar

Av Niklas, 22 January i Föreläsningar
Nu på Onsdag den 24e Januari samt Fredagen den 26e Januari ska jag och Johan åka iväg på föreläsning igen.Då ska vi till Björkebysskolan för att föreläsa om min hjärnskada ett slag räcker. Jag ser verkligen fram emot det.

Fortsätt att läsa →
0

Föreläsning ett slag räcker, Björkebyskolan

Av Niklas, 19 December i Föreläsningar
Den 15e december var jag och Johan och föreläste på Björkebyskolan i Järfälla. Vi hade våran föreläsning "Ett slag räcker" där vi pratade om vikten till att inte använda våld samt vad konsekvenserna av en misshandeln kan leda till.Vi visade filmen motorsågar som handlar om mitt liv, samt fick även en liten julklapp av skolan.Efter föreläsninge..

Fortsätt att läsa →
0

VI ÄR ÄNTLIGEN TILLBAKA!

Av Niklas, 12 October i Föreläsningar
Hej alla läsare! I torsdags var jag och Yohana i Trångsundsskolan och hade en föreläsnng för 8B. Det är jätteroligt att vara igång igen med föreläsningarna! Tanken är vi ska föreläsa för fem klasser till i Trångssund, vilket är jätteroligt! Det är trots allt en av mina absolut största drömmar! /Niklas

Fortsätt att läsa →
  1  2  3  Nästa »  Sista »