Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /core/projects/kampentillbaka.se/live/_includes/php/func_lib.php on line 111
Alla inlägg inom Min vardag | KampenTillbaka.se
0

MÅNDAG

Av Niklas, 16 November i Min vardag
Hej!Hoppas ni mår bra allihopa. Jag mår bra. Förra veckan var jag lite krasslig och var hemma från jobbet. Idag är jag tillbaka på jobbet, vilket känns bra!Helgen spenderades med familjen i Norrviken. Vi hann mycket b.la. biljard, bowling och matlagning. Min bror Tobias var här på besök över helgen från Linköping, väldigt trevligt!Jag hoppas att de..

Fortsätt att läsa →
0

TOBIAS 21ÅR!

Av Niklas, 1 June i Min vardag
Hej! Idag är det måndag och det är redan första juni...Hoppas ni har njutit av solen som visade sig under helgen.I fredags blev det en lugn em/kväll för min del.Under lördagen åkte jag tillsammans med min bror och mina föräldrar till Linköping, för att fira min bror Tobias som fyllde 21år! Vi åt lunch i stan och avrundade firandet med tårta på em. ..

Fortsätt att läsa →
0

YESMAN 26 ÅR!

Av Niklas, 18 May i Min vardag
Hej! Idag är det måndag - ny vecka och nya tag! Jag hoppas att ni alla haft en bra helg, för det har nämligen jag haft. På fredagen tog jag tillsammans med boendet en promenad i stan - det var trevligt.I lördags förmiddag tog vi även en promenad in till stan för jag behövde handla lite saker, vi avslutade promenadrundan med en bullfi..

Fortsätt att läsa →
0

TRÄNINGSVÄRK & GLAD VALBORG

Av Niklas, 27 April i Min vardag
Hej!Idag är det måndag - ny vecka, nya tag!Helgen har jag spenderat väl med min vän Daniel, vi åt en god middag på Texas Long Horn. I lördags var jag hemma hos mina föräldrar, vi träffade farmor som bjöd på fika. Helgen erbjöd även på träning, rusch i döskallebacken samt ett pass på utegymmet vilket känns idag! Jag har mycket att se framemot d..

Fortsätt att läsa →
0

MUSIK MÅNDAG

Av Niklas, 20 April i Min vardag
Hej!Jag har haft en väldigt bra helg med familjen - jag har träffat båda mina bröder och också min världens och univerums absolut BÄSTA farmor.Jag har under helgen även tränat med min bror Jesper, idag känns det framförallt i låren och brösten...Här kommer en låt jag tycker om, ha det så BRA!/Niklas

Fortsätt att läsa →
0

HELGEN

Av Niklas, 6 April i Min vardag
Hej! Idag är det en ny vecka med nya möjligheter. Hoppas ni haft en bra helg. Min helg har varit bra! Fredag: Jag var och klippte mig på Creative Headz, det blev en långpromenad dit och hem med hela 15098st steg. På kvällen blev det middag på Texas longhorn -mycket trevlig dag! Lördag: Blev det långpromenad och bullfika :)Helgen avslutade..

Fortsätt att läsa →
0

SPÄNNANDE FÖRELÄSNING NÄSTA VECKA

Av Niklas, 2 March i Min vardag
Hej!Nästa vecka ska jag på en intressant föreläsning, som jag ser fram emot.Föreläsningen heter "Livsutmaning, Livsgåva och Livsuppgift" Föreläsaren Fransisko är utbildad inom mental träning så som mindfulnes och meditation. Fransisko har även genomlevt stora livsutmaningar så som missbruk och kriser han kommer att prata om hur vi hanterar utmanin..

Fortsätt att läsa →
  1  2  3  Nästa »  Sista »