0

Bra helg

Av Niklas, 19 February i Min vardag
I helgen har jag bakat sockerkaka och tagit en promenad. Under söndagens promenad fick jag se något intressant. Folk som övade sig på att ta sig ur ur en isvak.  Dom lyckades flera gånger med det såg väldigt kallt ut.Efter det åkte jag hem till mina föräldrar som jag hjälpte handla Fläsksnitzel till. Efter det blev det brädspel och s..

Fortsätt att läsa →
0

Besök hos världens bästa Carsten i Danmark!

Av Niklas, 24 August i Min vardag
Under min semester i sommar har jag bl.a. åkt till världens BÄSTA Carsten i Danmark! Carsten mötte mig vid flygplatsen, sen åkte vi hem till hans sommarstuga.Carsten var min lärare i flera år efter att jag hade blivit misshandlad och fått min hjärnskada. Det är en person som betyder väldigt mycket för mig, någon som stått på min..

Fortsätt att läsa →
0

Fredagsjobb

Av Niklas, 24 April i Min vardag
I fredags bakade jag en god rulltårta på min praktik som jag har på ett äldreboende på fredagar. Jag brukar baka och bjuda på fika och gå runt och prata med de äldre och ge dem lite guldkant i vardagen. Det är roligt!!

Fortsätt att läsa →
0

MÅNDAG

Av Niklas, 16 November i Min vardag
Hej!Hoppas ni mår bra allihopa. Jag mår bra. Förra veckan var jag lite krasslig och var hemma från jobbet. Idag är jag tillbaka på jobbet, vilket känns bra!Helgen spenderades med familjen i Norrviken. Vi hann mycket b.la. biljard, bowling och matlagning. Min bror Tobias var här på besök över helgen från Linköping, väldigt trevligt!Jag hoppas att de..

Fortsätt att läsa →
0

TOBIAS 21ÅR!

Av Niklas, 1 June i Min vardag
Hej! Idag är det måndag och det är redan första juni...Hoppas ni har njutit av solen som visade sig under helgen.I fredags blev det en lugn em/kväll för min del.Under lördagen åkte jag tillsammans med min bror och mina föräldrar till Linköping, för att fira min bror Tobias som fyllde 21år! Vi åt lunch i stan och avrundade firandet med tårta på em. ..

Fortsätt att läsa →
0

YESMAN 26 ÅR!

Av Niklas, 18 May i Min vardag
Hej! Idag är det måndag - ny vecka och nya tag! Jag hoppas att ni alla haft en bra helg, för det har nämligen jag haft. På fredagen tog jag tillsammans med boendet en promenad i stan - det var trevligt.I lördags förmiddag tog vi även en promenad in till stan för jag behövde handla lite saker, vi avslutade promenadrundan med en bullfi..

Fortsätt att läsa →
  1  2  3  4  Nästa »  Sista »